Steelmoon Steelmoon Steelmoon

Fuiven

Om de fuiven van Steel Moon een speciaal tintje te geven, heeft het bestuur besloten om elke fuif een apart thema te geven. Daarmee proberen W/we elke keer een speciaal facet van BDSM in de aandacht te brengen. M/men is niet verplicht om op dat thema in te spelen, I/iedereen kan gewoon komen. Steel Moon blijft altijd zijn eigen formule behouden, er kan steeds vrijblijvend gespeeld worden.
M/mensen die volgens het thema naar het Fetish Café komen of een spel volgens het thema spelen, krijgen van de vereniging een extra drankje aangeboden. Als I/iemand volgens het bestuur extra moeite gedaan heeft om op het thema in te spelen, bestaat zelfs de mogelijkheid een gratis inkom voor een volgende Steel Moon fuif te krijgen.
Verder willen W/we er sterk de nadruk op leggen dat Steel Moon niet enkel voor G/gevorderden is, maar zeker ook voor B/beginners. Het enige wat gevraagd wordt is om respect te hebben voor de andere L/leden, zowel Dominant als onderdanig.
Er doen geruchten de ronde dat de drempel nog te hoog is, maar I/iedereen die al eens naar een Steel Moon fuif geweest is, zal U/u het tegendeel verzekeren.
Steel Moon garandeert dat er op elke fuif M/mensen zullen zijn die een BDSM-spel spelen. Dit zijn geen shows of ingehuurde M/mensen, maar L/leden zoals alle A/anderen die H/hun eigen spel spelen. N/niemand is echter verplicht om een spel te spelen of er aan deel te nemen, M/men kan net zo goed toekijken zonder Z/zelf actief te zijn.
D/diegenen die een spel spelen, zijn het gewend dat A/anderen toekijken. Anders zou M/men er niet aan beginnen. Het is dus absoluut niet nodig om Z/zich 'voyeur' te voelen als M/men gaat kijken. Zowel G/gevorderden als B/beginners kunnen op deze manier leren van A/anderen. Het enige wat gevraagd wordt is hier ook respect te hebben voor de spelende K/koppels en H/hen niet te storen tijdens H/hun spel.
Vooral bekend van Steel Moon is de 'Steel Moon Plus' fuif. Op deze fuiven proberen W/we BDSM met erotiek - en zelfs seksualiteit - te combineren. Zonder van het Fetish Café een sexclub te maken, want BDSM heeft altijd de boventoon. Maar omdat erotiek volgens O/ons nauw verbonden is in een D/s sfeer, proberen W/we met de Plus fuiven de drempel hiervoor nog wat lager te maken.
Steel Moon vzw organiseert ook enkele malen per jaar de 'Level-2' fuiven. Dit zijn speciale fuiven met aparte regels. M/men kan slechts deelnemen na aanmelding en goedkeuring. Alle regels zijn op voorhand bekend en elke D/deelnemer (zowel Dominant als onderdanige) moet alle regels opvolgen gedurende de hele fuif. Voor meer info over de Level-2 fuiven kijk verder in deze website.
Voor meer informatie kunt U/u mailen naar ons info adres of bel even naar Steel Moon vzw op het nummer: +032 (0)3 297 17 65.