Steelmoon

Fuiven

Om de fuiven van Steel Moon een speciaal tintje te geven, heeft het bestuur besloten om elke fuif een apart thema te geven. Daarmee proberen W/we elke keer een speciaal facet van BDSM in de aandacht te brengen. M/men is niet verplicht om op dat thema in te spelen, I/iedereen kan gewoon komen. Steel Moon blijft altijd zijn eigen formule behouden, er kan steeds vrijblijvend gespeeld worden.
Vooral bekend van Steel Moon is de 'Steel Moon Plus' fuif. Op deze fuiven proberen W/we BDSM met erotiek - en zelfs seksualiteit - te combineren. Zonder van het Fetish Café een sexclub te maken, want BDSM heeft altijd de boventoon. Maar omdat erotiek volgens O/ons nauw verbonden is in een D/s sfeer, proberen W/we met de Plus fuiven de drempel hiervoor nog wat lager te maken.

Steel Moon vzw organiseert ook enkele malen per jaar de 'Level-2' fuiven. Dit zijn speciale fuiven met aparte regels. M/men kan slechts deelnemen na aanmelding en goedkeuring. Alle regels zijn op voorhand bekend en elke D/deelnemer (zowel Dominant als onderdanige) moet alle regels opvolgen gedurende de hele fuif. Voor meer info over de Level-2 fuiven kijk verder in deze website.

Voor meer informatie kunt U/u mailen naar ons info adres of bel even naar Steel Moon vzw op het nummer: +032 (0)3 297 17 65.

Het Steel Moon Old School concept

Vanaf februari 2019 organiseert Steel Moon vzw om de drie maanden in het Fetish Café een fuif in het nieuwe concept: Old School
 

Bij Steel Moon Old School is de dresscode héél erg belangrijk. De correcte  dresscode creëert een sfeer die zo uniek en speciaal is aan de Steel Moon Old School. Ze typeert de formule en het is noodzakelijk dat I/iedereen deze dresscode opvolgt om van de fuif een succes te maken.
Steel Moon Old School stapt onmiskenbaar af van lederen kledij, alsook lak, pvc e.d.

Heren komen in een net, liefst donker pak of donkere pantalon met hemd. Een smoking is zeker ook toegelaten en een (vlinder)das benadrukt de gesofisticeerde ambiance die W/we willen verkrijgen. Dames komen in cocktailjurk, mantelpak of (liefst lang) kleed. Hoge hakken zijn ook gewenst, maar niet absoluut verplicht.
 
Bij het evolueren van de fuif, waarbij een duidelijke D/s altijd hét thema van de avond is, zijn onderdanige mannen gekleed in een donkere lange broek of boxer/slip met bloot bovenlichaam. onderdanige dames zijn dan herkenbaar aan hun lingerie. Naakt is uiteraard ook altijd toegelaten. Collar blijft verplicht maar hoeft zeker niet van leder te zijn. Boeien zijn mogelijk.

Het is duidelijk dat het de bedoeling van de organisatie dat Steel Moon Old School fuiven in een gesofisticeerde sfeer zal doorgaan, met waardig en gedistingeerd gedrag. Duidelijke ondergeschikt gedrag van de onderdanigen, zoals bijvoorbeeld knielen, wordt verwacht. Ook een bepaalde nederigheid van de onderdanigen tegenover de aanwezige Dominanten bepaalt de sfeer, die altijd deftig is en moet blijven. Gehoorzaam is uiteraard enkel verschuldigd tegenover de eigen Dominant. Deze Dominanten tonen hun waardigheid door andere onderdanigen dan de eigen respectvol te behandelen en deze geen bevelen te geven.
 
Haantjesgedrag en macho toestanden worden niet getolereerd. Deftigheid is de basis. Alle Dominanten zijn evenwaardig aan Elkaar, net zoals alle onderdanigen.
 

Vanaf 2019 gelden volgende prijzen:
€ 15,00 voor een alleenstaande dame
 € 25,00 voor een alleenstaande heer
€ 35,00 voor een koppel
D/diegene die een geldige lidkaart kan voorleggen, krijgt € 5,00 korting op de inkom.