Steelmoon

Fuiven

Het Steel Moon Old School concept
Vanaf februari 2019 organiseert Steel Moon vzw om de drie maanden in het Fetish Café een fuif in het nieuwe concept: Old School
 

Bij Steel Moon Old School is de dresscode héél erg belangrijk. De correcte  dresscode creëert een sfeer die zo uniek en speciaal is aan de Steel Moon Old School. Ze typeert de formule en het is noodzakelijk dat I/iedereen deze dresscode opvolgt om van de fuif een succes te maken.
Steel Moon Old School stapt onmiskenbaar af van lederen kledij, alsook lak, pvc e.d.

Heren komen in een net, liefst donker pak of donkere pantalon met hemd. Een smoking is zeker ook toegelaten en een (vlinder)das benadrukt de gesofisticeerde ambiance die W/we willen verkrijgen. Dames komen in cocktailjurk, mantelpak of (liefst lang) kleed. Hoge hakken zijn ook gewenst, maar niet absoluut verplicht.
 
Bij het evolueren van de fuif, waarbij een duidelijke D/s altijd hét thema van de avond is, zijn onderdanige mannen gekleed in een donkere lange broek of boxer/slip met bloot bovenlichaam. onderdanige dames zijn dan herkenbaar aan hun lingerie. Naakt is uiteraard ook altijd toegelaten. Collar blijft verplicht maar hoeft zeker niet van leder te zijn. Boeien zijn mogelijk.

Het is duidelijk dat het de bedoeling van de organisatie dat Steel Moon Old School fuiven in een gesofisticeerde sfeer zal doorgaan, met waardig en gedistingeerd gedrag. Duidelijke ondergeschikt gedrag van de onderdanigen, zoals bijvoorbeeld knielen, wordt verwacht. Ook een bepaalde nederigheid van de onderdanigen tegenover de aanwezige Dominanten bepaalt de sfeer, die altijd deftig is en moet blijven. Gehoorzaam is uiteraard enkel verschuldigd tegenover de eigen Dominant. Deze Dominanten tonen hun waardigheid door andere onderdanigen dan de eigen respectvol te behandelen en deze geen bevelen te geven.
 
Haantjesgedrag en macho toestanden worden niet getolereerd. Deftigheid is de basis. Alle Dominanten zijn evenwaardig aan Elkaar, net zoals alle onderdanigen.
 

Vanaf 2019 gelden volgende prijzen:
€ 15,00 voor een alleenstaande dame
 € 25,00 voor een alleenstaande heer
€ 35,00 voor een koppel
D/diegene die een geldige lidkaart kan voorleggen, krijgt € 5,00 korting op de inkom.


Voor meer informatie kunt U/u mailen naar ons info adres of bel even naar Steel Moon vzw op het nummer: +032 (0)3 297 17 65.