Steelmoon Steelmoon Steelmoon

Home

Welkom op onze nieuwe tijdelijke website. We zijn momenteel hard aan het werk om deze nieuwe site af te ronden.
 
Steel Moon vzw is ontstaan door een aantal BDSM'ers. M/mensen die BDSM als een levensstijl gingen zien, een manier leven, waar op de eerste plaats respect en vertrouwen centraal staan. Het is een wisselwerking tussen Dominant en onderdanige.
O/onze vereniging is ondertussen zo gegroeid dat W/wij Steel Moon fuiven organiseren in het Fetish Café te Antwerpen. Met deze fuiven geven W/wij P/personen met gelijkgestemde gevoelens de kans E/elkaar te ontmoeten en gedachten uit te wisselen in een veilige, beschermde omgeving. Op deze fuiven heeft U/u de mogelijkheid om ontspannen een glas te drinken en van de sfeer te genieten, of vrijblijvend een BDSM-spel bij te wonen of Z/zelf te spelen in de kerker.
Bekend is de Steel Moon Plus fuif, waarbij meer nadruk op de erotiek in BDSM gelegd wordt.
Op O/onze fuiven is een strikte dresscode van toepassing. Men kan in lak, leder of rubber komen, in (BDSM-gerichte) uniform, of in zwarte textiel of sexy lingerie. Naakt is ook toegelaten.
Steel Moon Circle, een onderdeel van Steel Moon vzw organiseert ook regelmatig workshops. Deze workshops zijn gratis voor alle L/leden, enkel eventuele kosten van derden worden evenredig doorberekend. Deze workshops zijn zowel 'doe workshops' als discussierondes waarbij telkens een item van BDSM nader bekeken en besproken wordt.
Steel Moon vzw is ook geregeld aanwezig op een aantal Erotiek beurzen, voorlopig alleen in België. Met O/onze demonstraties tonen W/we aan buitenstaanders dat BDSM iets moois en intens is om te beleven en proberen W/wij mensen zoveel mogelijk te informeren over BDSM.
Indien U/u wil, kunt U/u Z/zich inschrijven op O/onze mailing list om zo op de hoogte te blijven van O/onze activiteiten. Gewoon U/uw e-mail adres hieronder invullen. Alvast veel plezier doorheen O/onze website.
Het Steel Moon vzw T/team