Steelmoon

Home

Steel Moon vzw is ontstaan door een aantal BDSM'ers. M/mensen die BDSM als een levensstijl gingen zien, een manier leven, waar op de eerste plaats respect en vertrouwen centraal staan. Het is een wisselwerking tussen Dominant en onderdanige.

O/onze vereniging is ondertussen zo gegroeid dat W/wij geregeld Steel Moon fuiven organiseerden in het Fetish Café te Antwerpen. Met deze fuiven geven W/wij P/personen met gelijkgestemde gevoelens de kans E/elkaar te ontmoeten en gedachten uit te wisselen in een veilige, beschermde omgeving. Op deze fuiven heeft U/u de mogelijkheid om ontspannen een glas te drinken en van de sfeer te genieten, of vrijblijvend een BDSM-spel bij te wonen of Z/zelf te spelen in de kerker.

NIEUW IN 2019!!!


In 2019 komt er een grote verandering in de Steel Moon formule. Na jarenlang succes van de Steel Moon Plus fuif wordt deze afgeschaft. Het concept is gewoon té veel door anderen gekopieerd om nog origineel te zijn. En originaliteit is en blijft belangrijk voor Steel Moon
Vanaf februari 2019 organiseert Steel Moon enkel,  om de 3 maanden, op de vierde zaterdag, een
Steel Moon Old School party.
Dit concept is totaal nieuw en compleet anders dan de vorige fuiven. De eerste editie staat gepland voor zaterdag 23 februari 2019

Complete info over het Steel Moon Old School concept kan M/men vinden op de pagina 'Fuiven'

Meer informatie hierover - en over alle andere zaken aangaande Steel Moon vzw - kan altijd gevraagd worden, liefst per mail naar ons info adres (klik hier). Voor dringende zaken kan M/men telefoneren naar het nummer 0032 (0) 3 297 17 65.
 
De Steel Moon organisatie, Meester Ron en slavin erica.