Steelmoon

Old School

Het Steel Moon Old School concept
Vanaf augustusi 2019 gaat Steel Moon vzw verder met om de drie maanden het nieuwe concept: Old School.
 

Bij Steel Moon Old School is de dresscode héél erg belangrijk. De correcte  dresscode creëert een sfeer die zo uniek en speciaal is aan de Steel Moon Old School. Ze typeert de formule en het is noodzakelijk dat I/iedereen deze dresscode opvolgt om van de fuif een succes te maken.
Steel Moon Old School stapt onmiskenbaar af van lederen kledij, alsook lak, pvc e.d.

Heren komen in een net, liefst donker pak of donkere pantalon met hemd. Een smoking is zeker ook toegelaten en een (vlinder)das benadrukt de gesofisticeerde ambiance die W/we willen verkrijgen. Dames komen in cocktailjurk, mantelpak of (liefst lang) kleed. Hoge hakken zijn ook gewenst, maar niet absoluut verplicht.
 
Bij het evolueren van de fuif, waarbij een duidelijke D/s altijd hét thema van de avond is, zijn onderdanige mannen gekleed in een donkere lange broek of boxer/slip met bloot bovenlichaam. onderdanige dames zijn dan herkenbaar aan hun lingerie. Naakt is uiteraard ook altijd toegelaten. Collar blijft verplicht maar hoeft zeker niet van leder te zijn. Boeien zijn mogelijk.

Het is duidelijk dat het de bedoeling van de organisatie dat Steel Moon Old School fuiven in een gesofisticeerde sfeer zal doorgaan, met waardig en gedistingeerd gedrag. Duidelijke ondergeschikt gedrag van de onderdanigen, zoals bijvoorbeeld knielen, wordt verwacht. Ook een bepaalde nederigheid van de onderdanigen tegenover de aanwezige Dominanten bepaalt de sfeer, die altijd deftig is en moet blijven. Gehoorzaam is uiteraard enkel verschuldigd tegenover de eigen Dominant. Deze Dominanten tonen hun waardigheid door andere onderdanigen dan de eigen respectvol te behandelen en deze geen bevelen te geven.
 
Haantjesgedrag en macho toestanden worden niet getolereerd. Deftigheid is de basis. Alle Dominanten zijn evenwaardig aan Elkaar, net zoals alle onderdanigen.

Voor meer informatie kunt U/u mailen naar ons info adres of bel even naar Steel Moon vzw op het nummer: +032 (0)3 297 17 65.

Voor foto's over het concept 'Old School' te bekijken kunt U/u op deze link klikken.

Zoals meegedeeld in onze vorige pagina's zal de fuif van 23 mei in het Fetish Café spijtig genoeg niet doorgaan. Vanaf juni gaan W/we verder met alle Steel Moon fuiven in Club Divine. Meer daarover verder in O/onze site.

U/u kunt wel alvast de data van de Old School party's in U/uw agenda noteren:
Voor 2019: 24 augustus en 23 november;
voor 2020: 22 februari, 23 mei, 22 augustus en 28 november.