Steelmoon
slaaf ter beschik.voor Meester(es)
ervaren bi slaaf ter beschikking Voor Meester(es)TV,Die kan ontvangen om Harde Straffen en pijnigingen,uw Wensen en Orders te moeten ondergaan,ook voor koppels beschikbaar of in groep ondergaan voor Vaste slaaf te worden,ben ook beschikbaar Voor Pooier waarvoor ik slaaf moet zijn,Vernedering,Pervers,geestelijk en lichamelijk slaaf te zijn.beschik over veel tijd,serieuze advertentie.altijd antwoord.slaaf kan zich verplaatsen naar Gent,Brugge,kust.nederige groet.
 •  slet
 •   Man zoekt ...
 •  15
 •  0
MEESTER in Leather gez.
Zoek speld in hooiberg , hoop een droom waar te maken. Wat is de bedoeling ! Zoek in eerste plaats een meester in leather ,waar U slaaf idem in leer Kan spelen ,ben overdag vry op reg basis, hou van bondage , flogg, alles safe blindfull , gag, breathcontrol , pijp alles met respect en in overleg ook deep Kiss ,pols Of handboeien Dit is een ernstige adv dus stuur foto mee in leather U object is U MEESTER en U eigendom Ben 50 m68 72 Een nederige groet
 •  Leatherboy
 •   Man zoekt ...
 •  26
 •  0
SIR_G   zoekt u onderdanig stel of dame
BEN opzoek naar een onderdanig stel of dame die haar wil in mijn handen legt die gehoorzamen of wil in lust of pijn of wel in de bdsm vorm met pijnlijk genot ervaring niet nodig heb 20 jaar ervaring hierin en ben je bereidt met blindeling te vertrouwen zoals dit hoort in de bdsm ban zelf van limburg
 •  SIR
 •   Man zoekt ...
 •  20
 •  0
W-Vlaanderen: zoek vrouw (18-45) als (beginnende) slavin
Ben jij die jonge vrouw welke al langer rondloopt met gevoelens die ze niet kan plaatsen. Of juist wel? Je hebt er al zolang zin in om onderworpen te worden, maar er is daar nog steeds die angst, die spreekwoordelijke drempel waar je overheen moet. Ben een meester op zoek naar een onderdanige vrouw die openstaat om zich aan mij te onderwerpen. Iemand die mijn slavin wil worden en openstaat voor alle sm-technieken. Misschien kunnen wij samen die drempel wegwerken en je laten kennismaken met datgene waar je al zolang naar verlangt. Dit alles op een opbouwende, veilige (in volle vertrouwen) en discrete manier waarbij er steeds rekening gehouden wordt met je wensen maar, niet onbelangrijk, ook met je grenzen. Wie ben ik? Ik ben een normaal uitziende sportief gebouwde, welstellende meester. Weliswaar van rijpere leeftijd, maar zonder de gebruikelijke afknappers zoals hangbuik, baard, snor, piercing of tattoos, single, van goed niveau en hoog opgeleid. Ik ben er mij van bewust dat zich weg schenken aan een totaal onbekend iemand niet gemakkelijk, niet evident en daarenboven gevaarlijk is. Daarom is een voorafgaand gesprek meer dan noodzakelijk! Woon langs de kust in de nabije (5 Km) omgeving van Oostende en heb de mogelijkheid discreet te ontvangen en kan mij verplaatsen eens de "match" een feit is..
 •  regiline
 •   Man zoekt ...
 •  6
 •  0
sub/slaaf biedt zich aan
Zou graag in contact komen met dominante Dame of Meesteres die me kan gebruiken of wil opleiden tot haar sub/slaaf, ben zelf vrij onervaren maar ben bereid om veel te leren. Indien nodig ben ik ook bereid tot het dragen van een kuisheidsgordel. Zelf ben ik 48/175/70 geen bbs, ik verplaats me enkel, indien mogelijk graag iemand uit het Antwerpse.
 •  subpatrick
 •   Man zoekt ...
 •  40
 •  0
Wij bieden de kans om onze belevenissen te delen mits ernstig.
Als goed uitziende sportieve dominant, samen met mijn perfect opgeleide en gehoorzame volslanke slavin, wil ik de mogelijkheden bekijken om onze maandelijkse spannende momenten uit te breiden. Ik laat alle voorstellen tot mij komen en beantwoord de ernstige steeds. Zowel man/vrouw/dom/sub ...komen in aanmerking. Eerste criteria is, omdat wij geen koppel zijn, dat de opleiding/sessie/afspraak overdag in de week moet gebeuren. Wij hebben een vast stek in het noorden van Antwerpen/grensstreek. Stokpaardjes zijn opleiding/gehoorzamen/spannende opdrachten/verwennen/genieten/straf. Deze oproep is, samen met de foto, eerlijk en ernstig. Wij vragen/bieden enige discretie. Beginners meer dan welkom, zo zijn we 8 jaar geleden ook begonnen. Bedoeling is om op regelmatige tijdstippen af te spreken. Met een gedetailleerde mail maak je kans.
 •  Serius
 •   Stel zoekt ...
 •  164
 •  6
voor vrouwen 18-45: opleiding tot sub/slavin
Je zoekt de leidende hand die je door onderwerping de vrijheid geeft voor een totale sub/slavin-beleving. Zoek je een Meester met jarenlange ervaring die je drilt, beveelt, straft, beloont, steunt en leiding geven zal door stapsgewijs je grenzen van onderdanigheid, in den brede zin van het woord, te verruimen Je staat dus open voor een behoorlijke aanpak en je staat dan ook lichamelijk en geestelijk sterk in je schoenen. Dit alles uiteraard met respect voor je grenzen en volledig discreet. Wie ben ik? Ik ben een normaal uitziende sportief gebouwde, welstellende dominante man. Weliswaar van rijpere leeftijd, maar zonder de gebruikelijke afknappers zoals hangbuik, baard, snor, piercing of tattoos, single, van goed niveau en hoog opgeleid. Ik ben er mij van bewust dat zich weg schenken aan een totaal onbekend iemand niet gemakkelijk, niet evident en daarenboven gevaarlijk is. Daarom is een voorafgaand gesprek meer dan noodzakelijk! Ik heb de mogelijkheid tot discreet ontvangen en kan mij verplaatsen eens de "match" is gevonden
 •  master301
 •   Man zoekt ...
 •  20
 •  1
perverse sadistische Meesteres-verpleegster gezocht
Ik ben een geile perverse SM folter nursing slaaf gerard 54 jarige man uit de regio Nijmegen-Arnhem.ik ben op zoek naar een perverse sadistische meesteres-verpleegster 35-55 jaar voor een 24/7 relatie aan wil gaan. ik ben voor veel in o.a. interesses -folteringen o.a. ,lekker onder mijn ballen trappen, en met de zweep over mijn rug slaan tot rode striemen zichtbaar worden en veel meer folteringen, naalden door mijn tepels/penis zetten. fetisj lak & leer Fetish Voeten dit zijn mijn seksuele intresses bondage -dp -elektro seks -(witte nursing klompen)-filmopname sm en nursing films)-Foto shoot foto/films-Kontjes-Lesbie massage mastrubatie -melk tieten- ect-Oraal-piercings door tepels en penis-plassex-pis drinken van de meesteres coprasex in de vorm klysma-rimming -sexgames-spelletjes-sexspeeltjes-sm-spanking -Stop het er maar in-saving-tieten-trio(met twee vrouwen)-vaginaal-voyeur-vuistneuken-nursing spelletjes oa,catheters - klysma Tussen 3-6 liter ect door een Vrouwelijke Arts-Geile perverse verpleegster. ook lik ik je kutje schoon of nou pis in zit of sperma maak me niet uit ik ben een totaal slaaf ik zal alles doen wat jij of jullie willen. bijna geen taboes ik zoek een vrouw of een stel of Shemale m/v waar ik mee een sm relatie mee kan beginnen. ook ben ik bereid om een slaven contract te teken .geen fin bedoelingen .wie durft het me aan in woon in de regio nijmegen -arnhem. dus daarom zoek ik iemand bij mijn in de omgeving gelderland .tevens zoek ik nog een slavin die samen met mij regelmatig klisma sessies wil doen .ook ben ik een bodypaint liefhebber van .bijna alles mag niets moet.groetjes klysma-sm slaaf Gerard .geen seks met kinderen en dieren .en geen mannen tv en trans genders alleen . mijn grote passie is nursing game s o.a. klisma spelletjes .ik leg alleen contact via de mail dus niet via een andere site waar ik ga chatten dan is gewoon prullen bak .
 •  enemaslave
 •   Man zoekt ...
 •  47
 •  0
18-50: gratisch sessies voor vrouwen met maso verlangens - sessions gratuites pour femmes à tendances maso
Je verlangt ernaar een pijnobject te mogen zijn, een lijf te mogen zijn dat moet lijden. Geen soft spelletje met een zacht zweepje, een paar wasknijpertjes. Nee, u verlangt ernaar echte, telkens weer andere pijnigingen te moeten ondergaan, echt te lijden voor het plezier van uw meester EN voor het eigen genot en lust. Wie ben ik? Ik ben een normaal uitziende sportief gebouwde, welstellende dominante man. Weliswaar van rijpere leeftijd, maar zonder de gebruikelijke afknappers zoals hangbuik, baard of snor, piercing of tattoos. Single! Ik woon in de nabije omgeving van Oostende en heb de mogelijkheid tot ontvangen. Ik ben er mij van bewust dat zich schenken aan een totaal onbekend iemand niet gemakkelijk, niet evident en daarenboven gevaarlijk is. Daarom is een voorafgaand gesprek meer dan noodzakelijk! Dans tes fantasmes tu rêves d' être un objet de douleur, d'avoir un corps qui ne demande que de souffrir, de subir des souffranches dures. Donc, pas de fouet qui se sentira a peine, quelques pinches à lessiver, … Non, tu subiras à répetition et en augmentant l intensité de nouvelles tortures a travers tous les attributs bdsm. Ceci ET, pour le plaisir de ton maitre ET, pour satisfaire tes profondes soupires intimes et secrètes. J' habite aux environs d Ostende. Je peux recevoir en toute discretion meme pendant plusieurs jours. Je suis conscient, que se donner a un inconu n est non seulement une chose facile à faire, c' est en outre dangereux! Une conversation préalable est pour ces raisons incontournable!
 •  dirk
 •   Man zoekt ...
 •  24
 •  0
Dominante oudere heer gezocht
Stel, zij 60, zeer slanke en onderdanige dame, zoekt oudere heer, goed niveau, voor stijlvolle sessies, niet extreem. Kaarslicht, klassieke muziek, wijn. De heer moet ontvangstmogelijkheid hebben. Wij kunnen beperkt ontvangen.
 •  Odette
 •   Stel zoekt ...
 •  107
 •  7
Af en toe onderdanigheid uiten kan deugd doen
Als dominant (op amateurbasis maar met enige ervaring) stel ik mij open voor iedereen die ergens met onderdanige gevoelens zit en dit RUSTIG in een open minded omgeving wil beleven. Ik kan veel schrijven maar wat jullie willen is (in de selectiefase) belangrijk. Zo kan ik kijken of ik mij daar in kan vinden zodat de trein vertrokken is. Belangrijke punten: Discretie, hygiëne, overdag op weekdagen zich kunnen/willen vrij maken. Verder zijn discipline, gehoorzaamheid en uitdagingen mijn stokpaardjes. Graag ernstige reacties want met als antwoord alleen....ik ben geïnteresseerd ...ben ik niets. Dit is ernstig en verwacht van jou hetzelfde. Ik ben een goed uitziende 55+ man die ook in een relatie zit. Mijn ervaring ??? DURVEN reageren met een eerlijk en open antwoord ... zo reageer ik ook. 2019 kan voor ons beiden mooi en spannend worden.
 •  Sueno
 •   Man zoekt ...
 •  38
 •  0
ik zoek meesteres die mij meeneemt op de eerste stappen in BDSM
Jonge man,(18) onderdanig, heeft nog geen ervaring met BDSM in 'real life'. Dit trekt me enorm aan, zodat ik graag mijn eerste stappen hier wil zetten. Ik zoek een eerlijk persoon , die met respect mij hierbij wil helpen.
 •  erraw
 •   Man zoekt ...
 •  16
 •  0
Regio OUDENAARDE - GENT
Gezien ik blijkbaar in een lege vijver aan het vissen was, heb ik mijn zoekgebied ietwat moeten uitbreiden, vandaar dus dit aangepaste zoekertje. Hier ga ik dan: ben jij een lieve onderdanige dame met een leeftijd tussen de 45 en de 60 jaar oud, die af en toe behoefte heeft aan ‘ondeugende sex’, en die mij tijdens de week overdag thuis kan ontvangen ? Dan ben jij de vrouw die ik zoek ! Ik zorg voor een bijzondere sexbeleving met veel variatie, onder het motto ‘alles kan, en niks moet !’ en ‘what you see is what you get !’. Ik ben een zeer discrete, welopgevoede, attente en lieve man, niet roker of drinker, niet kaal of gerimpeld, geen snor of baard. Wil je nog meer over mij weten, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via Steelmoon. We zien wel of het klikt ! Tot binnenkort ?
 •  meneergeorges
 •   Man zoekt ...
 •  54
 •  2
Al wat oudere dominant zoekt rijpere sub (40+)
Man van 63, hoger opgeleid, bereisd en belezen, een gentleman in het dagelijkse leven maar seksueel uitgesproken dominant ingesteld. Op zoek naar die ene intelligente, grappige, ruimdenkende, liefst al wat oudere (40+), maar beslist onderdanige dame die bereid is me haar schoonheid te laten ervaren, haar kwetsbaarheid te laten voelen, haar passie te laten proeven en mij te laten genieten van haar onderdanigheid, een dame met wie ik mijn beperkte driejarige "ervaring" als dominant verder kan uitbreiden. Losse of eenmalige spelcontacten zeggen mij totaal niets, ik ben eerder op zoek naar iemand die ik regelmatig kan ontmoeten en die die openstaat voor een langdurige relatie. BDSM mag dan al belangrijk zijn voor mij, het gaat om meer dan alleen maar dat. Een relatie zonder BDSM is voor mij niet meer mogelijk, maar een relatie die enkel op BDSM gebaseerd is interesseert mij evenmin. Er zijn daarnaast nog zo veel dingen die ik essentieel vind: liefde, humor, warmte, intimiteit, lachen, verbondenheid, begrip, geborgenheid, intellectuele uitdaging, wederzijds zorg, samen op stap gaan, reizen .... Veeleisend zei je? Misschien wel, maar waarom voor minder gaan?
 •  Incatenata
 •   Man zoekt ...
 •  56
 •  0
stel zoekt stel waarvan man een sexy travje is
Wij zijn een getrouwd koppel uit centrum Antwerpen. Zij is een mature slet van 52, hij is haar dominant en 39 jaar jong. Hij biedt haar graag aan als hoer aan andere dominante koppels. Zij kick erop om vastgebonden te worden en te worden gebruikt als lustobject. Ze is ook niet vies van een beetje pijn: zweepjes en tepelklemmen zijn haar favoriet. Hij kijkt graag toe maar doet natuurlijk ook af en toe mee. Het liefst neukt hij beide subjes. Daarom zoeken we een koppel waarvan de man zeker dominant is met een leuke speelruimte. Wat zeker niet mag ontbreken tijdens een sessie: bondage, blinddoek, forced bi tussen de subjes (tongen, beffen, rimmen, tepelplay), lichte pijn en hard afneuken. Een dominante travestiet mag ook reageren als je slank, onbehaard en vrouwelijk bent. We zoeken dus GEEN single mannen of meesters alleen!!! Uiteraard alles safe. Nogmaals GEEN single mannen of meesters, echt niet!
 •  Jo_Karin
 •   Stel zoekt ...
 •  126
 •  1
trav sletje zoekt dominante Bull
Ervaren onderdanig trav sletje (38j/1m88/84),zoekt REAL contact met een liefst oudere dominante kinky ingestelde neuker, Bull, Master (35-65j) ... Indien het klinkt ook regelmatig of vast contact. Ik ben single en kan vrij en discreet ontvangen. Ik kan daten op vrijdag 30 november (namiddag/avond/nacht)of zaterdag 1 december (namiddag/avond/nacht). Ik hou van lange date (ganse namiddag, avond of nacht) en dus zeker geen snelle fuck. ik pijp graag langdurig en laat me graag hard en lang afneuken (neuken safe). Ook bondage, toys, fisten, plas, kinky zijn bespreekbaar. Ik zoek zeker GEEN onderdanige mannen en GEEN bottom mannen die door een trav willen geneukt worden. Afspreken via mail en daarna SMS. Geen fakers aub of mannen die niet weten wat ze willen.
 •  kinkytravje
 •   Man zoekt ...
 •  108
 •  1
Ervaren meester gezocht
Ik ben Marijke en woon in de omgeving van Gent. Ik ben 41jaar en heb reeds 5j ervaring in bdsm. Ik ben op mijn 36ste gestart met een geweldige meester. Hier heb ik mijn eerste stappen gezet als sub en heb gedurende die jaren heel veel geleerd en mogen ontdekken van deze wereld. Niet altijd even gemakkelijk, maar nu wel zelfverzekerd. Mijn echtgenoot begreep mij niet en na 1j hebben we onze relatie stopgezet. Vanaf dan zijn de aantal sessie per week verhoogd. Mijn meester was gelukkig getrouwd met een Domme. Dus ik voelde me echt geborgen bij hun. Hij heeft vlaanderen achter zich gelaten. Dus ben ik nu naar een nieuwe meester en jawel een ERVAREN meester. Dus geef maar een seintje
 •  Marijke
 •   Vrouw zoekt ...
 •  294
 •  19
Fifty Shades of Grey: aanzet tot nieuwe verlangens ?
Opwindend (en veilig) genietend tijdens het spel …met veel pussy-play’? Fantasievolle man (+60) zoekt verlegen dame die regelmatige verlangt naar erotiek en genot. Verplicht exhibitionisme, ondergaan van strelingen, likken, penetratie, geforceerd klaarkomen. Veel meer is mogelijk ! Omg. Antwerpen. Enkel overdag. Alles bespreekbaar, discretie gegarandeerd.
 •  MatureR
 •   Man zoekt ...
 •  83
 •  1
kunstenaar wil chatten
creatieve duizendpoot(49/1.90/79) zoekt slanke vrouw om -geheel vrijblijvend- ergens op een originele plaats vb.Fetishcafé eens van gedachten te wisselen over "dom & sub". Trefwoorden : discretie, openhartig & authentiek
 •  David
 •   Man zoekt ...
 •  23
 •  0
meesteres sasha me specialiteit is scato & plassex
wil je eens lekker uit de drukte of eens lekker verwenerij ?Dat kan zeker bij mij !ik ontvang in een zeer disc app met 2 professionele ruimtes! 1 ingerichte sm studio en 1 dokterscabinet wat kan: fitisch voor voeten - soft of hard sm -rollenspel -verbaal vernedering -electro -lustslaaf -lesbisch show-travestie enz ..... Dus geef me gerust een seintje en ik maak jou fantasie waar zwiepende groetjes van shasa
 •  shasa
 •   Meesteresen
 •  178
 •  1
Strapon slaaf
Hoi ik ben hetro maar laat mij graag neuken met strapon of ander voorwerp ik kick ook op rubber latex lak meer welke vrouw wil mij gebruiken als haar onderdanlg sexslaaf ook mag hij mijn penis gebruiken als uw zaad staaf voor meerdere malen áchter elkaar zaad af name ik ben van heist op den berg ik kan zelf niet ontvangen
 •  Rubber
 •   Man zoekt ...
 •  25
 •  0
Bondagelocatie gratis/keuring/gluren/straffen
Comfortabele locatie gratis ter beschikking, ideaal voor bondage, keuring, gluren... (geen dungeon, wel veel zware balken, koorden, handboeien, behandelingsbankje...). - vrouwen alleen of in gezelschap van hun partner (18-40 j) die houden van bondage, bekeken te worden of gekeurd/gestraft... te worden. - koppels (gangbang, cuckold of m= dom/vr=sub 18-40 j) die zelf bdsm-spelletjes willen spelen (ook enkel passief laten toekijken...), ook samen met meerdere mannen - ... GEEN BI-MANNEN
 •  bdsmtienen
 •   Man zoekt ...
 •  59
 •  0
lust sletje
Wij mooi slank koppel half 40 zoeken vooral voor haar een meester die haar lust geeft waar ze naar verlangt. Liefst meester met ingerichte ruimte of iemand die een leuke locatie heeft cafe bungalow penthouse kelder zolder of whatever Vrouw houd ervan om lekker gebruikt te worden dat wil zeggen af neuken aan kruis of in sling Mag meerdere ook in met trava,s tgirl,s cd of lingerie man Liefst groot geschapen dus xxxl,xxl,xl safe neuken wel op borsten spuiten Kan veel dp anaal ik an maak fotos Reactieitgebreid met foto en tel nr anders prullenbak Kom op laat je gaan xxx
 •  Kinkysex
 •   Stel zoekt ...
 •  274
 •  5