Steelmoon
Beginnende meesteres zoekt liefhebbende sub
Een jaar geleden vroeg mijn toenmalige vriend een Ds relatie te beginnen. Het duurt wel even eer je voldoende weet om aan de slag te gaan.
Het beviel me wel, en ik wil het graag verder ontwikkelen.

Ik ben 60, maar zie er jonger uit (Een veel-gelezen cliché, maar gelukkig kan je zelf oordelen of het klopt of niet. In ieder geval ben ik jong van geest). Elegant en sportief, het is wat van allebei. Ik houd van kunst, cultuur, natuur, en woon in de uithoek van Vlaams-Brabant op de grens met Oost-Vlaanderen . Taal is van geen belang.

Wat ik zoek is een langdurige relatie, waar samenwonen op termijn tot de mogelijkheden hoort. Mijn sub is groter dan 1,85m. Ik ben er nl. zelf 1,80 en draag wel eens een hakje ;). Ook zoek ik liefst in mijn leeftijdscategorie. Het komt niet op een jaartje meer of minder, of zelfs op een klein centimetertje meer of minder, maar het geeft toch aan wat ik eigenlijk graag wil.

Mijn relatie is op traditie gestoeld, een beetje als de huidige lijn van Steel Moon. Vandaar dat ik hier het zoekertje plaats. Ik houd het in de relatie ook graag een beetje netjes.

Ik zoek een sub die houdt van 24/7, zelfs al kan dat nooit echt gehaald worden. Hij moet financieel onafhankelijk zijn, en verstandig. Liefst universitair niveau. Maar of het nu een ingenieur is, of een metser, ik houd ervan dat die goed is in zijn vak en een zekere perfectie nastreeft, Toch ook een tikkeltje opstandig misschien?

Zoals in elke relatie -of het nu BDSM of Vanille of wat dan ook- moet er aantrekking zijn, en moet er liefde kunnen bloeien. In een eerste tijd kun je alleen maar daten om dat na te gaan, en het eventueel een kans te geven. Dus niet te gretig zijn in het Ds-verlangen op korte termijn. Alles komt op zijn tijd. Eerst werk je aan de relatie, en Ds sijpelt er geleidelijk aan in.

Ik wacht op je reactie als je deze criteria kunt aanvaarden. Laat in je bericht a.u.b. een e-mailadres of telefoonnummer na, zodat we elkaar eventueel kunnen contacteren.

Tot gauw!
Artemis
Geplaatst door
 Artemis
Geplaatst op
 13-1-2019 / 09:42
Bekeken
 100
Reacties
 6
Categorie
  Vrouw zoekt ...