Steelmoon
Gezocht speld in hooiberg; een onderdanige kinky vrouw/TG
Ik pretendeer niet de ideale Meester voor je te zijn maar zoek je een ervaren Mr die zijn sub goed aanvoelt, respect heeft voor haar grenzen; die ook teder en liefdevol kan zijn en ook geinteresseerd is in de vrouw achter de onderdanige?

Ik heb bijna 20 jaar ervaring als Mr. Ik ben niet uit op eenmalige contacten wel op langdurig 1-1.Ik kick op inzet; de wil om de Mr te dienen, behagen, gehoorzamen. Ik geniet van de overgave/inzet van de sub; dat ze Mij in onderling vertrouwen vrijwillig haar lichaam/geest durft te schenken.
Ik ben iemand die gelooft dat vertrouwen de basis is van een goede D/s relatie en dat kan je alleen maar bereiken door uitgebreid kennis te maken.

In mijn visie is BDSM samen genieten, het verwezelijken van elkaar kinky verlangens elk in zijn eigen rol. BDSM is tenslotte vooral een grote mindgame; is het scheppen van een kader waarin de sub zich wil/kan geven inderdaad op basis van vertrouwen.

Ik noem mezelf een allroundMr, mijn sessies zijn mix van:non-verbale vernedering, lust, lichte pijn, bondage, mindplay, opdrachten,... Maar wat er kan wordt vooraf onderling afgesproken en de sub heeft de beslissende stem en er wordt steeds een pauze/stop woord afgesproken
Geplaatst door
 VlaamseMr
Geplaatst op
 21-3-2019 / 09:38
Bekeken
 64
Reacties
 0
Categorie
  Man zoekt ...