Steelmoon
Lifestyle Forced Feminization Transformation
Beste,

Ik ben een man van 29 lentes uit oost vl.

Ik probeer hier te adverteren omdat eerlijkheidshalve een femdomcontact met interesse in mijn fantasie onvindbaar is.

Daar mijn fantasie voornamelijk bestaat uit gedwongen dicipline & feminizatie met als doel op lifstyle basis te transformeren van man naar een vrouwelijke slavin waarbij ik afgericht word om als Slavin Mannen te plezieren..om mij gewoon te maken mij aan mannen te onderwerpen en mij gelijk wanneer en op gelijk welke manier door gelijk welke man te latten gebruiken/misbruiken al dan niet mits toepassen van attributen hoe vernederend dan ook.

Dit is vaag omschreven mijn fantasie al ben ik erg bdsm/sm mind.

Ik hou enorm van extreme TPE Dicipline En Zware EXTREME VERNEDERING waarbij ik mij moet uiten als onderdanige vrouw/als Slavin en gedegradeerd word tot mijn eigenwaarde 0 is en ik alles zonder nadenken uitvoer/onderga.

De moeilijkheid aan mijn fantasie is dat ik dit zelf wil, dat ik een meisje wil zijn... dat ik ook wel door mannen wil misbruikt worden als een sletterige slavin maar dat ik mij hier enorm voor schaam, de wetenschap dat het realiseren van deze fantasie een permanent onomkeerbaar isolerend effect zal hebben wind mij enorm op maar heeft ook als oorzaak dat ik psychologisch nog niet uit mijzelf heb toegegeven aan het idee als vrouw door het leven te gaan net zoals ik er ook nog niet psychologisch aan toe heb gegeven dat het mijn lot is om te leven ten dienste van mannen.
Momenteel voel ik mij dus voornamelijk aangetrokken tot vrouwen welk die stap moeilijk maakt.

Ik zoek dus iemand die mij dus niet alleen Leers gedragen, opmaken, uiten als vrouw maar iemand die er naartoe wilt werken om mij de knop om te doen draaien zodat ik een echt spermaslavinnenhoertje word en zodat ik mijzelf aanvaard zoals ik diep vanbinnen echt ben.
Het moeilijke hieraan is dat voor de eerste stappen ergens nog af en toe de aanwezigheid van een vrouw zal moeten zijn omdat ik anders die stap niet durf zetten.
Dit is erg lastig realiseerbaar een dom zal hiervoor erg creatief moeten zijn maar eens in zijn macht, eens de psychische knobbel doorbroken is dan zal mijn leven, doen en laten aan hem toebehoren.

Wie durft deze uitdaging aan?
Geplaatst door
 ForcedFeminizationSlaveSlut
Geplaatst op
 17-11-2018 / 13:45
Bekeken
 271
Reacties
 2
Categorie
  Man zoekt ...