Steelmoon

Gezocht - Man zoekt ...

slaaf ter beschik.voor Meester(es)
ervaren bi slaaf ter beschikking Voor Meester(es)TV,Die kan ontvangen om Harde Straffen en pijnigingen,uw Wensen en Orders te moeten ondergaan,ook voor koppels beschikbaar of in groep ondergaan voor Vaste slaaf te worden,ben ook beschikbaar Voor Pooier waarvoor ik slaaf moet zijn,Vernedering,Pervers,geestelijk en lichamelijk slaaf te zijn.beschik over veel tijd,serieuze advertentie.altijd antwoord.slaaf kan zich verplaatsen naar Gent,Brugge,kust.nederige groet.
 •  slet
 •   Man zoekt ...
 •  15
 •  0
MEESTER in Leather gez.
Zoek speld in hooiberg , hoop een droom waar te maken. Wat is de bedoeling ! Zoek in eerste plaats een meester in leather ,waar U slaaf idem in leer Kan spelen ,ben overdag vry op reg basis, hou van bondage , flogg, alles safe blindfull , gag, breathcontrol , pijp alles met respect en in overleg ook deep Kiss ,pols Of handboeien Dit is een ernstige adv dus stuur foto mee in leather U object is U MEESTER en U eigendom Ben 50 m68 72 Een nederige groet
 •  Leatherboy
 •   Man zoekt ...
 •  26
 •  0
SIR_G   zoekt u onderdanig stel of dame
BEN opzoek naar een onderdanig stel of dame die haar wil in mijn handen legt die gehoorzamen of wil in lust of pijn of wel in de bdsm vorm met pijnlijk genot ervaring niet nodig heb 20 jaar ervaring hierin en ben je bereidt met blindeling te vertrouwen zoals dit hoort in de bdsm ban zelf van limburg
 •  SIR
 •   Man zoekt ...
 •  20
 •  0
W-Vlaanderen: zoek vrouw (18-45) als (beginnende) slavin
Ben jij die jonge vrouw welke al langer rondloopt met gevoelens die ze niet kan plaatsen. Of juist wel? Je hebt er al zolang zin in om onderworpen te worden, maar er is daar nog steeds die angst, die spreekwoordelijke drempel waar je overheen moet. Ben een meester op zoek naar een onderdanige vrouw die openstaat om zich aan mij te onderwerpen. Iemand die mijn slavin wil worden en openstaat voor alle sm-technieken. Misschien kunnen wij samen die drempel wegwerken en je laten kennismaken met datgene waar je al zolang naar verlangt. Dit alles op een opbouwende, veilige (in volle vertrouwen) en discrete manier waarbij er steeds rekening gehouden wordt met je wensen maar, niet onbelangrijk, ook met je grenzen. Wie ben ik? Ik ben een normaal uitziende sportief gebouwde, welstellende meester. Weliswaar van rijpere leeftijd, maar zonder de gebruikelijke afknappers zoals hangbuik, baard, snor, piercing of tattoos, single, van goed niveau en hoog opgeleid. Ik ben er mij van bewust dat zich weg schenken aan een totaal onbekend iemand niet gemakkelijk, niet evident en daarenboven gevaarlijk is. Daarom is een voorafgaand gesprek meer dan noodzakelijk! Woon langs de kust in de nabije (5 Km) omgeving van Oostende en heb de mogelijkheid discreet te ontvangen en kan mij verplaatsen eens de "match" een feit is..
 •  regiline
 •   Man zoekt ...
 •  6
 •  0
sub/slaaf biedt zich aan
Zou graag in contact komen met dominante Dame of Meesteres die me kan gebruiken of wil opleiden tot haar sub/slaaf, ben zelf vrij onervaren maar ben bereid om veel te leren. Indien nodig ben ik ook bereid tot het dragen van een kuisheidsgordel. Zelf ben ik 48/175/70 geen bbs, ik verplaats me enkel, indien mogelijk graag iemand uit het Antwerpse.
 •  subpatrick
 •   Man zoekt ...
 •  40
 •  0
voor vrouwen 18-45: opleiding tot sub/slavin
Je zoekt de leidende hand die je door onderwerping de vrijheid geeft voor een totale sub/slavin-beleving. Zoek je een Meester met jarenlange ervaring die je drilt, beveelt, straft, beloont, steunt en leiding geven zal door stapsgewijs je grenzen van onderdanigheid, in den brede zin van het woord, te verruimen Je staat dus open voor een behoorlijke aanpak en je staat dan ook lichamelijk en geestelijk sterk in je schoenen. Dit alles uiteraard met respect voor je grenzen en volledig discreet. Wie ben ik? Ik ben een normaal uitziende sportief gebouwde, welstellende dominante man. Weliswaar van rijpere leeftijd, maar zonder de gebruikelijke afknappers zoals hangbuik, baard, snor, piercing of tattoos, single, van goed niveau en hoog opgeleid. Ik ben er mij van bewust dat zich weg schenken aan een totaal onbekend iemand niet gemakkelijk, niet evident en daarenboven gevaarlijk is. Daarom is een voorafgaand gesprek meer dan noodzakelijk! Ik heb de mogelijkheid tot discreet ontvangen en kan mij verplaatsen eens de "match" is gevonden
 •  master301
 •   Man zoekt ...
 •  20
 •  1
perverse sadistische Meesteres-verpleegster gezocht
Ik ben een geile perverse SM folter nursing slaaf gerard 54 jarige man uit de regio Nijmegen-Arnhem.ik ben op zoek naar een perverse sadistische meesteres-verpleegster 35-55 jaar voor een 24/7 relatie aan wil gaan. ik ben voor veel in o.a. interesses -folteringen o.a. ,lekker onder mijn ballen trappen, en met de zweep over mijn rug slaan tot rode striemen zichtbaar worden en veel meer folteringen, naalden door mijn tepels/penis zetten. fetisj lak & leer Fetish Voeten dit zijn mijn seksuele intresses bondage -dp -elektro seks -(witte nursing klompen)-filmopname sm en nursing films)-Foto shoot foto/films-Kontjes-Lesbie massage mastrubatie -melk tieten- ect-Oraal-piercings door tepels en penis-plassex-pis drinken van de meesteres coprasex in de vorm klysma-rimming -sexgames-spelletjes-sexspeeltjes-sm-spanking -Stop het er maar in-saving-tieten-trio(met twee vrouwen)-vaginaal-voyeur-vuistneuken-nursing spelletjes oa,catheters - klysma Tussen 3-6 liter ect door een Vrouwelijke Arts-Geile perverse verpleegster. ook lik ik je kutje schoon of nou pis in zit of sperma maak me niet uit ik ben een totaal slaaf ik zal alles doen wat jij of jullie willen. bijna geen taboes ik zoek een vrouw of een stel of Shemale m/v waar ik mee een sm relatie mee kan beginnen. ook ben ik bereid om een slaven contract te teken .geen fin bedoelingen .wie durft het me aan in woon in de regio nijmegen -arnhem. dus daarom zoek ik iemand bij mijn in de omgeving gelderland .tevens zoek ik nog een slavin die samen met mij regelmatig klisma sessies wil doen .ook ben ik een bodypaint liefhebber van .bijna alles mag niets moet.groetjes klysma-sm slaaf Gerard .geen seks met kinderen en dieren .en geen mannen tv en trans genders alleen . mijn grote passie is nursing game s o.a. klisma spelletjes .ik leg alleen contact via de mail dus niet via een andere site waar ik ga chatten dan is gewoon prullen bak .
 •  enemaslave
 •   Man zoekt ...
 •  47
 •  0
18-50: gratisch sessies voor vrouwen met maso verlangens - sessions gratuites pour femmes à tendances maso
Je verlangt ernaar een pijnobject te mogen zijn, een lijf te mogen zijn dat moet lijden. Geen soft spelletje met een zacht zweepje, een paar wasknijpertjes. Nee, u verlangt ernaar echte, telkens weer andere pijnigingen te moeten ondergaan, echt te lijden voor het plezier van uw meester EN voor het eigen genot en lust. Wie ben ik? Ik ben een normaal uitziende sportief gebouwde, welstellende dominante man. Weliswaar van rijpere leeftijd, maar zonder de gebruikelijke afknappers zoals hangbuik, baard of snor, piercing of tattoos. Single! Ik woon in de nabije omgeving van Oostende en heb de mogelijkheid tot ontvangen. Ik ben er mij van bewust dat zich schenken aan een totaal onbekend iemand niet gemakkelijk, niet evident en daarenboven gevaarlijk is. Daarom is een voorafgaand gesprek meer dan noodzakelijk! Dans tes fantasmes tu rêves d' être un objet de douleur, d'avoir un corps qui ne demande que de souffrir, de subir des souffranches dures. Donc, pas de fouet qui se sentira a peine, quelques pinches à lessiver, … Non, tu subiras à répetition et en augmentant l intensité de nouvelles tortures a travers tous les attributs bdsm. Ceci ET, pour le plaisir de ton maitre ET, pour satisfaire tes profondes soupires intimes et secrètes. J' habite aux environs d Ostende. Je peux recevoir en toute discretion meme pendant plusieurs jours. Je suis conscient, que se donner a un inconu n est non seulement une chose facile à faire, c' est en outre dangereux! Une conversation préalable est pour ces raisons incontournable!
 •  dirk
 •   Man zoekt ...
 •  24
 •  0
Af en toe onderdanigheid uiten kan deugd doen
Als dominant (op amateurbasis maar met enige ervaring) stel ik mij open voor iedereen die ergens met onderdanige gevoelens zit en dit RUSTIG in een open minded omgeving wil beleven. Ik kan veel schrijven maar wat jullie willen is (in de selectiefase) belangrijk. Zo kan ik kijken of ik mij daar in kan vinden zodat de trein vertrokken is. Belangrijke punten: Discretie, hygiëne, overdag op weekdagen zich kunnen/willen vrij maken. Verder zijn discipline, gehoorzaamheid en uitdagingen mijn stokpaardjes. Graag ernstige reacties want met als antwoord alleen....ik ben geïnteresseerd ...ben ik niets. Dit is ernstig en verwacht van jou hetzelfde. Ik ben een goed uitziende 55+ man die ook in een relatie zit. Mijn ervaring ??? DURVEN reageren met een eerlijk en open antwoord ... zo reageer ik ook. 2019 kan voor ons beiden mooi en spannend worden.
 •  Sueno
 •   Man zoekt ...
 •  38
 •  0
ik zoek meesteres die mij meeneemt op de eerste stappen in BDSM
Jonge man,(18) onderdanig, heeft nog geen ervaring met BDSM in 'real life'. Dit trekt me enorm aan, zodat ik graag mijn eerste stappen hier wil zetten. Ik zoek een eerlijk persoon , die met respect mij hierbij wil helpen.
 •  erraw
 •   Man zoekt ...
 •  15
 •  0
Regio OUDENAARDE - GENT
Gezien ik blijkbaar in een lege vijver aan het vissen was, heb ik mijn zoekgebied ietwat moeten uitbreiden, vandaar dus dit aangepaste zoekertje. Hier ga ik dan: ben jij een lieve onderdanige dame met een leeftijd tussen de 45 en de 60 jaar oud, die af en toe behoefte heeft aan ‘ondeugende sex’, en die mij tijdens de week overdag thuis kan ontvangen ? Dan ben jij de vrouw die ik zoek ! Ik zorg voor een bijzondere sexbeleving met veel variatie, onder het motto ‘alles kan, en niks moet !’ en ‘what you see is what you get !’. Ik ben een zeer discrete, welopgevoede, attente en lieve man, niet roker of drinker, niet kaal of gerimpeld, geen snor of baard. Wil je nog meer over mij weten, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via Steelmoon. We zien wel of het klikt ! Tot binnenkort ?
 •  meneergeorges
 •   Man zoekt ...
 •  54
 •  2
Al wat oudere dominant zoekt rijpere sub (40+)
Man van 63, hoger opgeleid, bereisd en belezen, een gentleman in het dagelijkse leven maar seksueel uitgesproken dominant ingesteld. Op zoek naar die ene intelligente, grappige, ruimdenkende, liefst al wat oudere (40+), maar beslist onderdanige dame die bereid is me haar schoonheid te laten ervaren, haar kwetsbaarheid te laten voelen, haar passie te laten proeven en mij te laten genieten van haar onderdanigheid, een dame met wie ik mijn beperkte driejarige "ervaring" als dominant verder kan uitbreiden. Losse of eenmalige spelcontacten zeggen mij totaal niets, ik ben eerder op zoek naar iemand die ik regelmatig kan ontmoeten en die die openstaat voor een langdurige relatie. BDSM mag dan al belangrijk zijn voor mij, het gaat om meer dan alleen maar dat. Een relatie zonder BDSM is voor mij niet meer mogelijk, maar een relatie die enkel op BDSM gebaseerd is interesseert mij evenmin. Er zijn daarnaast nog zo veel dingen die ik essentieel vind: liefde, humor, warmte, intimiteit, lachen, verbondenheid, begrip, geborgenheid, intellectuele uitdaging, wederzijds zorg, samen op stap gaan, reizen .... Veeleisend zei je? Misschien wel, maar waarom voor minder gaan?
 •  Incatenata
 •   Man zoekt ...
 •  56
 •  0
trav sletje zoekt dominante Bull
Ervaren onderdanig trav sletje (38j/1m88/84),zoekt REAL contact met een liefst oudere dominante kinky ingestelde neuker, Bull, Master (35-65j) ... Indien het klinkt ook regelmatig of vast contact. Ik ben single en kan vrij en discreet ontvangen. Ik kan daten op vrijdag 30 november (namiddag/avond/nacht)of zaterdag 1 december (namiddag/avond/nacht). Ik hou van lange date (ganse namiddag, avond of nacht) en dus zeker geen snelle fuck. ik pijp graag langdurig en laat me graag hard en lang afneuken (neuken safe). Ook bondage, toys, fisten, plas, kinky zijn bespreekbaar. Ik zoek zeker GEEN onderdanige mannen en GEEN bottom mannen die door een trav willen geneukt worden. Afspreken via mail en daarna SMS. Geen fakers aub of mannen die niet weten wat ze willen.
 •  kinkytravje
 •   Man zoekt ...
 •  108
 •  1
Fifty Shades of Grey: aanzet tot nieuwe verlangens ?
Opwindend (en veilig) genietend tijdens het spel …met veel pussy-play’? Fantasievolle man (+60) zoekt verlegen dame die regelmatige verlangt naar erotiek en genot. Verplicht exhibitionisme, ondergaan van strelingen, likken, penetratie, geforceerd klaarkomen. Veel meer is mogelijk ! Omg. Antwerpen. Enkel overdag. Alles bespreekbaar, discretie gegarandeerd.
 •  MatureR
 •   Man zoekt ...
 •  82
 •  1
kunstenaar wil chatten
creatieve duizendpoot(49/1.90/79) zoekt slanke vrouw om -geheel vrijblijvend- ergens op een originele plaats vb.Fetishcafé eens van gedachten te wisselen over "dom & sub". Trefwoorden : discretie, openhartig & authentiek
 •  David
 •   Man zoekt ...
 •  23
 •  0
Strapon slaaf
Hoi ik ben hetro maar laat mij graag neuken met strapon of ander voorwerp ik kick ook op rubber latex lak meer welke vrouw wil mij gebruiken als haar onderdanlg sexslaaf ook mag hij mijn penis gebruiken als uw zaad staaf voor meerdere malen áchter elkaar zaad af name ik ben van heist op den berg ik kan zelf niet ontvangen
 •  Rubber
 •   Man zoekt ...
 •  25
 •  0
Bondagelocatie gratis/keuring/gluren/straffen
Comfortabele locatie gratis ter beschikking, ideaal voor bondage, keuring, gluren... (geen dungeon, wel veel zware balken, koorden, handboeien, behandelingsbankje...). - vrouwen alleen of in gezelschap van hun partner (18-40 j) die houden van bondage, bekeken te worden of gekeurd/gestraft... te worden. - koppels (gangbang, cuckold of m= dom/vr=sub 18-40 j) die zelf bdsm-spelletjes willen spelen (ook enkel passief laten toekijken...), ook samen met meerdere mannen - ... GEEN BI-MANNEN
 •  bdsmtienen
 •   Man zoekt ...
 •  59
 •  0
Wat oudere 65+ man zoekt
Zou wel eens gelijkgezinden willen leren kennen met interesse voor de vrouw als lustobject. Heb al van heel jong interesse voor de vrouw als seksslavin of zij die een gebruiksvoorwerp zouden willen zijn voor lust. Ook heb ik wel interesse voor ervaringen delen of vrouw leren kennen die erg lustgericht is of met haar verlangens geen blijf weet. Heb ook wel interesse voor Rough, blanke vrouwen met negers, oudere vrouwen met veel jongere mannen en taboo seks. Mail contact met anderen die ook het wat meer taboeloze opzoeken is mogelijk.
 •  Renato
 •   Man zoekt ...
 •  56
 •  1
hard SM pijnslaaf zoekt Meester
bi pijnslaaf zoekt Meester die me Hard wil aanpakken,eens Interesse mijn chasity moet aandoen langdurig,harde Zweepslagen met striemen,Canning op billen en voeten,Stinkvoeten moeten ruiken en likken,cbt,bondage,opsluiting,Rimmen,anaal gebruikt worden,latex,Rubber,mummieficatie,slaaf voert alles uit houd van pijn en pervers,heb geen eigen wil meer...
 •  hardpijnslaaf51
 •   Man zoekt ...
 •  51
 •  2
Lifestyle Forced Feminization Transformation
Beste, Ik ben een man van 29 lentes uit oost vl. Ik probeer hier te adverteren omdat eerlijkheidshalve een femdomcontact met interesse in mijn fantasie onvindbaar is. Daar mijn fantasie voornamelijk bestaat uit gedwongen dicipline & feminizatie met als doel op lifstyle basis te transformeren van man naar een vrouwelijke slavin waarbij ik afgericht word om als Slavin Mannen te plezieren..om mij gewoon te maken mij aan mannen te onderwerpen en mij gelijk wanneer en op gelijk welke manier door gelijk welke man te latten gebruiken/misbruiken al dan niet mits toepassen van attributen hoe vernederend dan ook. Dit is vaag omschreven mijn fantasie al ben ik erg bdsm/sm mind. Ik hou enorm van extreme TPE Dicipline En Zware EXTREME VERNEDERING waarbij ik mij moet uiten als onderdanige vrouw/als Slavin en gedegradeerd word tot mijn eigenwaarde 0 is en ik alles zonder nadenken uitvoer/onderga. De moeilijkheid aan mijn fantasie is dat ik dit zelf wil, dat ik een meisje wil zijn... dat ik ook wel door mannen wil misbruikt worden als een sletterige slavin maar dat ik mij hier enorm voor schaam, de wetenschap dat het realiseren van deze fantasie een permanent onomkeerbaar isolerend effect zal hebben wind mij enorm op maar heeft ook als oorzaak dat ik psychologisch nog niet uit mijzelf heb toegegeven aan het idee als vrouw door het leven te gaan net zoals ik er ook nog niet psychologisch aan toe heb gegeven dat het mijn lot is om te leven ten dienste van mannen. Momenteel voel ik mij dus voornamelijk aangetrokken tot vrouwen welk die stap moeilijk maakt. Ik zoek dus iemand die mij dus niet alleen Leers gedragen, opmaken, uiten als vrouw maar iemand die er naartoe wilt werken om mij de knop om te doen draaien zodat ik een echt spermaslavinnenhoertje word en zodat ik mijzelf aanvaard zoals ik diep vanbinnen echt ben. Het moeilijke hieraan is dat voor de eerste stappen ergens nog af en toe de aanwezigheid van een vrouw zal moeten zijn omdat ik anders die stap niet durf zetten. Dit is erg lastig realiseerbaar een dom zal hiervoor erg creatief moeten zijn maar eens in zijn macht, eens de psychische knobbel doorbroken is dan zal mijn leven, doen en laten aan hem toebehoren. Wie durft deze uitdaging aan?
 •  ForcedFeminizationSlaveSlut
 •   Man zoekt ...
 •  39
 •  1
Volslanke slavin verdient een kerstgeschenk
Als 55+ dominant, genietend van een volslanke slavin waar periodiek wordt mee afgesproken om onder de vorm van een opleiding samen te genieten van het bdsm-gebeuren. Ze heeft de onderdanigheid al onder de knie en het is tijd voor een beloning. Ze mag samen met een collega slavin (of goed uitziende weinig behaarde slaaf) een sessie beleven zodat ze weer een ervaring rijker is. Daarom zoek ik geïnteresseerden die op een namiddag (op een werkdag) zich kan/wil vrij maken om als geschenk te verschijnen in de regio Lommel of Hoogstraten. Discretie/hygiëne gevraagd en geboden. Gewoon mailtje...wel ernstig !
 •  Obey
 •   Man zoekt ...
 •  103
 •  3
Als Chuckold-Stel écht aan jullie trekken komen ?
Zijn jullie dat kinky stel dat écht aan jullie trekken wilt komen? seks-Meester 53 jaar slank goed voorkomen en lekker geschapen is opzoek naar jullie. Hij mag hetero of bi zijn mag toekijken en/of dienen als slaafje.Voorstellen van jullie zijn welkom.Ik ben opzoek naar langdurig contact.Zolang de advertentie hier staat kunnen jullie reageren! Midden Nederland.Tot Geils.
 •  MeesterRoy
 •   Man zoekt ...
 •  47
 •  0
Dominante technieker komt aan huis
Al eens gedomineerd willen worden door een technieker die aan huis komt Ik kom zogezegd bij jullie de wasmachine repareren. Kom in mijn werkkleding aan met werkkoffer. Als ik merk dat er niets met het toestel aan de hand is wordt ik boos en misbruik je op de desbetreffende machine. Zijn er vrouwen die dit scenario zien zitten (koppels mag ook) Ben een echte zelfstandige en doe de baan in heel België Kan enkel tijdens de week en zaterdag overdag
 •  chrvol
 •   Man zoekt ...
 •  67
 •  0
Single onderdanig huisvriendje zoekt ...
Helaas wel gesteld op enige discretie dus foto verstuur ik graag per mail. Ben 46, 1m70, verzorgd en geschoren op de juiste plaatsen . Ben single en heb niet meteen de intentie om me meteen weer in een relatie te storten, wel op zoek naar een dominante dame of stel voor regelmatig contact. Pijnprikkels, lust, gehoorzaamheidstraining, rollenspel ... ik ben heel bereidwillig om naast een toffe vriendschap jullie vaste slaafje te mogen zijn ...
 •  Huisvriendje
 •   Man zoekt ...
 •  42
 •  0
vrouwtje, hou jij van billenkoek ?
Hou jij van lekker ouderwetse billenkoek ? Over de knie met je billen bloot, en je poepje lekker rood zetten met de vlakke hand ? Heb je er dan nog niet genoeg van dan krijg je lederen boeien rond je polsen en enkels en wordt je stevig vastgezet om een geile spanking met de riem te krijgen, of krijgen je borsten lekker kletsen zodat ook deze een kleurtje krijgen. Als je alles braaf ondergaat en nadien mooi op je knietjes in een hoekje afkoelt, dan krijg je misschien nadien een spetterend orgasme cadeau. ! Ik ben een 49 jarige dominante man uit Oostburg en ontvang je daar graag voor een uitgebreide sessie. Heb je interesse en zin gekregen, dan praten we via mail verder over jouw fantasietjes en mogelijkheden om het geheel misschien nog spannender te maken. Tot gauw
 •  JohanSnekens
 •   Man zoekt ...
 •  40
 •  0
Hou je als vrouw graag de touwtjes in handen?
Hou je als vrouw van gezelligheid, warmte en vriendschap? Krijg je graag aandacht maar hou je zelf de touwtjes in handen? Laat je je graag dienen? Zou je erg kunnen genieten van een massage af en toe in een sfeer van verfijning en vertrouwen? Dan wil ik graag iets van je horen. Ik wil je de eerste keer uitnodigen om samen vrijblijvend iets te gaan drinken ter kennismaking. Zodat je me kan peilen en rustig kan overwegen of er genoeg compatibiliteit is. Daarna beslis je of je verder contact wil. Indien het beter voelt bied ik u de eerste keren alleen een ontspannende voetmassage aan. Het zou prettig zijn als u de touwtjes in handen neemt en gehoorzaamheid van mij verwacht. Ik wil dat het voor u een fijne ervaring is. Ik ben 51, sportief, slanke constitutie. Ben niet gebonden, kan vrij thuis ontvangen. Vriendschap en vertrouwen zijn belangrijk. Wil je meer weten? Elke vraag is welkom.
 •  leashed
 •   Man zoekt ...
 •  76
 •  0
zoek een beginnede onderdanige om slavin te worde dius pijnn en lust slavin
ben een een slaaf op leeftyd en ook exhibitinist een beetje en ook beperkt en ik zoek een beginnede en onderdanige vrouw goed gebouw en slank niet te groot tvan gestalte en mooie rechtstaande tieten mooie heupen en kont dus toonbaar om aan te leren voor pijn en lust slavin dus bdsm sm naakt ook met koorde bewerkt eerst wordt u gekeurd en betast en lang zaam aan leren voor een goede slavin te worden u kan uitgeleend worden aan meesteres of meester om verder training te krijgen de ouderdom is vanaf 25j tot 60j laat die vrees drempel vallen ook moet ook graag laten vingeren en beffe u buste slagen krygen enz... ik verplaats mij niet maar ik ontvang ben nog single niet getrouwd geweest hoop op reactie's
 •  johan
 •   Man zoekt ...
 •  44
 •  0
BI-slaaf naaktmodel zoekt.
Bi-slaaf naaktmodel poseert gratis voor teken-foto of ander naakt opdrachten heb grote ervaring in langdurig stilstaan soms tot 45 min per pose, heb hoge pijn grens alsook mag je mij na gebruik ook anaal misbruiken.
 •  amoramor
 •   Man zoekt ...
 •  36
 •  0
Strapon sex
Ik zoek vrouw die mij wil gebruiken als haar onderdanlg strapon subje ik ben van heist op den berg ik sta voor veel fantasie open en kick op rubber latex en laarzen ook vind ik het hot dat je mijn penis met mijn penis pomp op pompt
 •  Rubber
 •   Man zoekt ...
 •  39
 •  0
slaaf bied hem aan
slaaf op zoek naar een Meester of Meesteres of koppel die me wil gebruiken als jullie speeltje en me opdrachten doet uitvoeren en me wil misbruiken alles is bespreekbaar heb een speelzoldertje met veel speeltjes die jullie kunnen gebruiken op en in mijn slavenlijf wil ook opdrachten uitvoeren voor skype
 •  casimier
 •   Man zoekt ...
 •  53
 •  0