De Club

ONZE

CLUB
De locatie waarop W/we al O/onze Steel Moon fuiven organiseren is Club Divine te Brecht (B). In tegenstelling tot vroeger is dit geen echte BDSM locatie maar wel degelijk een club. Dit wil echter niet zeggen dat seks ook maar in het minste verplicht is!!! In de club geldt altijd de regel "nee is nee" en dat gaat zeker op tijdens de Steel Moon avonden.

In een grote, apart afgelegen ruimte komen twee takels, kruisen, bok, enz. I/iedereen kan van bovenaf in deze ruimte kijken naar de sessie's die daar zullen plaats vinden. Deze "kerker" zeg maar, is gereserveerd voor BDSM sessie's op O/onze avonden. Dus niet voor seksuele handelingen.

BDSM sessie's, al dan niet privé, zijn ook mogelijk in andere, kleinere ruimtes. Een sling is ook aanwezig in de club evenals bed met rubberen matras en boeien. In die ruimten kan eventueel BDSM gecombineerd worden met seksuele actie, maar daartoe is geen enkele verplichting! Steel Moon avonden zijn echte BDSM avonden waarbij het mogelijk is om, in andere ruimten, ook seks te hebben indien M/men dit wil. Maar tot seksuele handelingen kan N/niemand verplicht worden! Indien M/men dit wenst is veel mogelijk, maar er geldt altijd: "nee" is en blijft "nee'!

De prijzen in Club Divine zijn all-in, dus inclusief alle drinken en eten. - alleenstaande dame: 20,- € - koppel: 50,- € - alleenstaande man: 75 €

Er is een aparte, afgescheiden eetruimte, veilige lockers en een vernieuwde doucheruimte. Bij mooi weer kan ook de buitentuin mét zwembad gebruikt worden! Er is een ruime, gratis parking vlak naast de club. Club Divine is gelegen in de Pierrelaan 33 te 2960 Brecht, België


STEEL MOON


BELANGRIJKE REGELS

iemand aanraken zonder voorafgaande toestemming is verboden.
Dominanten zijn zwart gekleed, onderdanigen in een uitgesproken onderdanige outfit.
Seksuele handelingen in de speelruimte zijn niet toegelaten, behalve indien ze BDSM georiënteerd zijn.
Op de Steel Moon speelavonden dient I/iedereen met respect behandeld te worden! Zowel alle Dominanten als alle onderdanigen.

OLD SCHOOL


Elke drie maanden geven W/we een Steel Moon Old School fuif.


DRESSCODE

Gedragsregels zijn dezelfde als op de reguliere Steel Moon fuiven.
Hele strikte aparte dresscode: geen leder of lak, wel deftige, gedistingeerde kledij.
Doordat I/iedereen deze dresscode opvolgt wordt er een aparte, unieke sfeer gecreëerd.
Gedurende her verloop van de avond gaan vrouwelijke onderdanigen in lingerie of naakt, onderdanige mannen in bloot bovenlichaam of naakt.

LEVEL 2


Level-2 fuiven worden maar uitzonderlijk op afspraak georganiseerd.
Speciaal aan de Level-2 fuiven is dat M/men een K/koppel moet zijn en dat M/men verplicht is om deel te nemen.
Op voorhand inschrijven is verplicht


BELANGRIJKE REGELS

Elke Meester is verantwoordelijk voor het gedrag van Zijn slavin
Een slavin dient onderdanig te zijn aan elke Meester, maar is alleen maar gehoorzaamheid verschuldigd aan de eigen Meester
De houding en het gedrag van de slavinnen dient ononderbroken nederig en onderdanig te zijn.
De regels van een Level-2 fuif worden op voorhand gepubliceerd en elke D/deelnemer dient deze te kennen.