Steelmoon

De Club

De locatie waarop W/we al O/onze Steel Moon fuiven organiseren is Club Divine te Brecht (B)

In tegenstelling tot vroeger is dit geen echte BDSM locatie maar wel degelijk een club. Dit wil echter niet zeggen dat seks ook maar in het minste verplicht is!!!
In de club geldt altijd de regel "nee is nee" en dat gaat zeker op tijdens de Steel Moon avonden.

In een grote, apart afgelegen ruimte komen twee takels, kruisen, bok, enz. I/iedereen kan van bovenaf in deze ruimte kijken naar de sessie's die daar zullen plaats vinden. Deze "kerker" zeg maar, is gereserveerd voor BDSM sessie's op O/onze avonden. Dus niet voor seksuele handelingen.

BDSM sessie's, al dan niet privé, zijn ook mogelijk in andere, kleinere ruimtes. Een sling is ook aanwezig in de club evenals bed met rubberen matras en boeien. In die ruimten kan eventueel BDSM gecombineerd worden met seksuele actie, maar daartoe is geen enkele verplichting!
Steel Moon avonden zijn echte BDSM avonden waarbij het mogelijk is om, in andere ruimten, ook seks te hebben indien M/men dit wil. Maar tot seksuele handelingen kan N/niemand verplicht worden! Indien M/men dit wenst is veel mogelijk, maar er geldt altijd: "nee" is en blijft "nee'!

De prijzen in Club Divine zijn all-in, dus inclusief alle drinken en eten.
- alleenstaande dame: 20,- €
- koppel: 50,- €
- alleenstaande man: 75 €

Er is een aparte, afgescheiden eetruimte, veilige lockers en een vernieuwde doucheruimte. Bij mooi weer kan ook de buitentuin gebruikt worden!

Club Divine is gelegen in de Pierrelaan 33 te 2960 Brecht, België