Steel Moon fuif

Steel Moon organiseert elke maand een BDSM speelfuif vanaf 20 uur, telkens op de vierde vrijdag van de maand.
W/we willen er sterk de nadruk op leggen dat Steel Moon niet enkel voor G/gevorderden is, maar zeker ook voor B/beginners. Het enige wat gevraagd wordt is om respect te hebben voor alle andere P/personen, zowel Dominant als onderdanig. Er doen geruchten de ronde dat de drempel nog te hoog is, maar I/iedereen die al eens naar een Steel Moon fuif geweest is, zal U/u van het tegendeel verzekeren.

Voor alle single M/mannen en Vrouwen: actief vragen om een (BDSM) spel of seks is NIET toegestaan!

Op deze avonden zijn er steeds “Dungeon” M/monitors aanwezig die hierop toezicht houden alsook voor de veiligheid en vrijwilligheid van het spel.

Op elke fuif zullen er M/mensen zijn die een BDSM-spel spelen. Dit zijn geen shows of ingehuurde M/mensen, maar B/bezoekers zoals alle A/anderen die H/hun eigen spel spelen. N/niemand is echter verplicht om een spel te spelen of er aan deel te nemen, toekijken zonder Z/zelf actief te zijn is ook mogelijk.

D/diegene die bezig zijn met een sessie zijn het gewend dat er ook T/toeschouwers bij zijn. Het is dus absoluut niet nodig om Z/zich ‘voyeur’ te voelen als M/men gaat kijken. Zowel G/gevorderden als B/beginners kunnen op deze manier leren van A/anderen. Het enige wat gevraagd wordt is hier ook respect te hebben voor de spelende K/koppels en H/hen niet te storen tijdens H/hun spel.

Dresscode:

Zwarte of donkere kledij. Uiteraard is speciale fetisj-kledij ook toegestaan.

Voor H/heren geldt minimaal een donkere broek of pantalon. Dus enkel een slip of boxer short is  niet toegelaten.

 

 

Prijzen:

De prijzen in Buddha Club zijn all-in, dus inclusief alle drinken en snacks.
– alleenstaande D/dame: € 20,-
– K/koppel: € 50,-
– alleenstaande H/heer: € 75,-

Er wordt niet met lidkaarten e.d. gewerkt.

Data:

Op dit moment kunnen W/we U/u nog geen data doorgeven. De reden daarvan is dat ons BDSM-materiaal gegijzeld wordt.< Voordat we besloten naar de Buddha Club te verhuizen hielden we onze fuiven in Club Divine in Brecht. De zaakvoerder daarvan is boos omdat we niet langer bij hem blijven. Daarom weigert hij simpelweg ons BDSM-materiaal terug te geven, niettegenstaande we een aankoopbewijs hebben en getuigen. We hebben nu een rechtszaak tegen hem aangespannen om ons materiaal terug te krijgen maar het gerecht werkt langzaam. Tot die tijd moeten we lijdzaam afwachten. Onze tijd komt zeker nog wel…

Voor meer informatie kunt U/u mailen naar ons info adres, ons sms’en of bellen naar Steel Moon vzw op het nummer: +032 (0)485 413 407.