Steel Moon fuif

Steel Moon organiseert elke maand een BDSM speelfuif vanaf 20 uur, telkens op de vierde zaterdag.
En elke drie maanden geven W/we een Steel Moon Old School fuif, volgens het nu al bekende succesvolle concept.

W/we willen er sterk de nadruk op leggen dat Steel Moon niet enkel voor G/gevorderden is, maar zeker ook voor B/beginners. Het enige wat gevraagd wordt is om respect te hebben voor de andere L/leden, zowel Dominant als onderdanig. Er doen geruchten de ronde dat de drempel nog te hoog is, maar I/iedereen die al eens naar een Steel Moon fuif geweest is, zal U/u van het tegendeel verzekeren.

Voor alle single M/mannen en Vrouwen: actief vragen om een (BDSM) spel is NIET toegestaan!

Geregeld geven W/we op onze speelavonden ook een korte workshop. Deze vinden dan plaats in de speelruimte rond 21 uur en duren ongeveer een uur. UIteraard zijn deze workshops volledig gratis.

Op elke fuif zullen er M/mensen zijn die een BDSM-spel spelen. Dit zijn geen shows of ingehuurde M/mensen, maar B/bezoekers zoals alle A/anderen die H/hun eigen spel spelen. N/niemand is echter verplicht om een spel te spelen of er aan deel te nemen, M/men kan net zo goed toekijken zonder Z/zelf actief te zijn!

D/diegene die een spel spelen, zijn het gewend dat A/anderen toekijken. Het is dus absoluut niet nodig om Z/zich ‘voyeur’ te voelen als M/men gaat kijken. Zowel G/gevorderden als B/beginners kunnen op deze manier leren van A/anderen. Het enige wat gevraagd wordt is hier ook respect te hebben voor de spelende K/koppels en H/hen niet te storen tijdens H/hun spel.

Er is geen strikte dresscode, maar zwarte kledij wordt erg geapprecieerd.

De prijzen in Club Divine zijn all-in, dus inclusief alle drinken en eten.
– alleenstaande D/dame: € 20,-
– K/koppel: € 50,-
– alleenstaande H/heer: € 75

Voor meer informatie kunt U/u mailen naar ons info adres of bel even naar Steel Moon vzw op het nummer: +032 (0)468 35 57 39.